Blog

KAM PO ŠOPEK ZA VALENTINOVO?

Preberi
  • Kategorija

    čudovito presenečenje
  • Datum

    11. VELJ 2022.

TUDI ZA VALENTINOVO PODPRIMO LOKALNE CVETLIČARJE!

Valentinovo je le nekaj dni stran! Že veš kaj boš podaril za valentinovo? Podariti šopek rož je romantično presenečenje s katerim ne moreš zgrešiti. Cvetje je preprosto, a obenem zelo pozorno darilo, ki pove več kot tisoč besed.

Iz vseh strani ste verjetno oblegani z idejami  in neskončno možno ponudbo darilc za svoje najdražje. Verjetno je izmed številnih oglasov res težko izbrati tisto pravo, tisto edinstveno in tisto posebno darilo za tvojo drago ali tvojega dragega. Če bi bil/-a letos rad unikaten, klikni TUKAJ in skoči na našo spletno trgovino, kjer smo za vas pripravili ogromno izbire.

Se pa verjetno soočaš tudi z vprašanjem; kam naj grem kupit šopek rdečih vrtnic? Da ti malo priskočimo na pomoč, smo zbrali nekaj dejstev in razlik med cvetličarno in supermarketom.

Za številne je odgovor na zgoraj zastavljeno vprašanje preprost. Nekateri pa še vedno kolebate in se ne morete odločiti. Kakorkoli, nekateri se sprašujete zakaj so cene tako različne. Naj vam odgovorim iskreno, brez ovinkarjenja. Kot veste je vrtnica tista glavna roža za valentinovo. Ste vedeli, da je cena vrtnice odvisna od velikosti cveta in dolžine stebla (po tem se tudi vidi kvaliteta vrtnice)? Vsi pa vemo, da imajo cvetličarji vrtnice z ogromnimi cvetovi in dolgimi peclji, katerih kvaliteta se pozna tudi pri njihovi življenjski dobi.

Ne vem kolikokrat ste bili v cvetličarni, ampak  (govorim iz izkušenj in dejstev o naši cvetličarni), cvetje pri nas je skrbno hranjeno, konstantno menjamo vodo in vam tudi svetujemo kako skrbeti zanj, ko ga prinesete domov in kako mu podaljšati življenjsko dobo. Cvetličarji smo vso svojo kariero posvetili temu, da ponujamo/prodajamo/vzgajamo najboljšo kvaliteto cvetja in da zagotavljamo najboljšo nego cvetju. Poleg tega vam že en sam cvet vrtnice  lokalni cvetličarji pripravimo, aranžiramo tako, kot si vi želite in v znesku, ki ste ga namenili za darilo.

Poleg vsega pa lokalni cvetličarji omogočamo tudi dostavo. S tem vam lahko prihranimo stres in čakanje v dolgi vrsti, neskončno izgovarjanje pred partnerko kam ste namenjeni ter hitenje v cvetličarno po službi. Zagotovimo pa s tem res nepozabno presenečenje.

Torej na kratko. Odločitev kam boste šli kupiti cvetje za vaše najdražje je vaša. Vsaka stran ima prednosti in slabosti. Velikokrat se zdi supermarket boljša odločitev saj je cena mogoče res nižja, ampak vam ne nudijo aranžiranega cveta po vaši izbiri, kvaliteta cvetja je velikokrat slabša in osebje tam ni izurjeno, da vam svetuje kako negovati cvetje, ki ga kupite.

Pa naj bo letos leto drugačno in podprimo lokalne cvetličarje. Se strinjate? Če še niste poklicali lokalnega cvetličarja za valentinovo, je zdaj skrajni čas, da oddate svoje naročilo. Ne pozabite, da nakup pri lokalnem cvetličarju zagotavlja uspeh malih podjetij v naši skupnosti in s tem pripomore k lokalnemu razvoju malih podjetnikov.  Zaupajte v predanost, ki jo vaši lokalni cvetličarji vlijemo v svoje cvetlične izdelke in poskrbite, da bo za valentinovo šopek v vazici narejen iz kvalitetnega cvetja. Vaše najdražje si zaslužimo najdražji in najlepši šopek. Zakaj? Zato, ker smo NAJDRAŽJE. ;)