Blog

Ne veš kaj bi podaril/a za rojstni dan?

Preberi
  • Kategorija

    čudovito presenečenje
  • Datum

    12. SIJ 2022.

Ne veš kaj bi podaril/-a za rojstni dan?

Nič lažjega! S šopkom rož ne moreš zgrešiti!

Se bliža rojstni dan nekoga, ki ga poznate in ne veste kaj bi mu kupili? Mogoče praznuje neka oseba, ki je ne poznate tako dobro? Ali pa prijateljica, ki ima vse kar si lahko srce poželi? Lahko pa je darilo mogoče za nekoga, ki bi mu radi samo polepšali dan?

S svežim šopkom rož ne morate zgrešiti! Zakaj? Ker so rože nekaj najlepšega. Vsak cvet je nekaj posebnega in njihov vonj ... oh ... vonj, ki napolni prostor! Izbirate lahko med številnimi sortami in barvami. Primerne so za vse starosti, tako za žensko kot za moškega. Marsikdo si sedaj misli – moškega? Ja, tudi moški lahko dobijo šopek rož. Poznamo številne rože, ki so primerne za moškega (npr. flamingo …). Vidiš, šopek rož je res zmagovalna kombinacija!

Vino ali šopek rož? Zakaj nebi izbrali oboje? Meni osebno so bolj blizu rožice, ampak mogoče bi pa oseba, kateri šopek podarjate, uživala tudi v dobrem vinu. ;)  Če pa bi morala izbirati med šopkom rož in čokolado, hmmm … iskreno bi izbrala oboje, saj veste, ženske in čokolada. ;) Ampak, če odmislim svojo obsedenost s čokolado, sem mnenja, da je bolj pametno podariti šopek rož. Zakaj? Preprosto: prvič, definitivno so rože bolj "zdrave"; drugič, nikoli
ne rabiš skrbeti, če je oseba kateri darilo podarjaš na dieti  in tretjič, pri meni 100 % zdržijo dlje časa kot pa čokolada :P. Rože so darilo ob katerem lahko uživate brez slabe vesti in še kalorije ne gredo v višave.  Zmagovalna izbira!

Ste vedeli, da obstajajo tudi rože, ki so primerne za alergike? Med njih spadajo hortenzije, vrtnice, tulipani …

IMATE OMEJEN »BUDGET«? Ni problema, obrnete se lahko na lokalnega cvetličarja, ki vam bo z veseljem predlagal in pomagal pri izbiri cvetja, ki je dosegljivo vašemu znesku, ki ste ga namenili za darilo.

Zakaj se ne bi kar sami razvajali s cvetjem? Ne čakajte, da vam nekdo kupi cvetje, konec koncev si zaslužite nekaj kar vam bo privabilo nasmeh na obraz.  Na delovno mizo postavite vazo s cvetjem, ki bo spodbudila vašo iznajdljivost.

Če kupiš šopek rož za sebe ali pa za druge, ne moreš zanikati, da je to darilo s katerim ne morate zgrešiti. Sploh pri ženskah.

Ali tudi ti rad/-a prejmeš šopek rožic?