Blog

VALENTINOVO – IDEJE ZA NEPOZABNO PRESENEČENJE!

Preberi
  • Kategorija

    box of roses
  • Datum

    11. VELJ 2022.

Približuje se valentinovo ali če lahko rečem kar praznik vseh zaljubljenih!

Se ti zgodi kdaj, da pridejo praznik prehitro in da ne veš kaj bi podaril svoji ljubljeni osebi, želiš pa si, da bo presenečen/a in da bo darilo res neverjetno, unikatno in nepozabno?

Prišel si na pravo mesto, tukaj ti na kratko predstavimo nekaj idej in zamisli, kaj lahko podariš za Valentinovo:

1. ŠOPEK IZ VRTNIC

Vedno aktualno darilo za žensko je 100 % šopek vrtnic. Za Valentinovo je običaj, da se podari rdeče vrtnice, saj je rdeča vrtnica simbol ljubezni. Zakaj pa letos ne bi bili malo drugačni? Vrtnica je krasotica v vseh možnih barvah. Mogoče pa je tvoji dragi bolj všeč roza vrtnica, zakaj ji ne bi podaril šopek roza vrtnic? Jaz osebno sem mnenja, da je svet lepši v barvah in se nerada omejujem na pomene barv cvetja. 

2. BOX OF ROSES iz klasičnih vrtnic ali pa iz prepariranih/trajnih vrtnic

Trajen spomin, shranjen v dekorativnem box-u. Dih jemajoče naravne preparirane vrtnice, lahko prenesejo močno sporočilo in poskrbijo, da bodo še dolgo opažene.

Čudovito darilo v namen izpovedi ljubezni, obletnice, rojstnega dne, opravljenih izpitov ali preprosto izkazana pozornost za vsak dan.

4. BOX OF ROSES iz svežega cvetja

Lična škatla, peneče vino Chenet Ice Edition Rose 0,2 l in sveže cvetje = popolna kombinacija. Darilo je primerno za vse vesele priložnosti, kot so rojstni dan, valentinovo, obletnica, lep dan, posebni dosežki, diploma, matura, menjava službe, selitev v nov dom …

5. SWEET BOX EXPLOSION

Ne samo mično na pogled, tudi okusno za pojest.

Lična škatla, polna sladkih dobrot, je dopolnjena s šopkom, sestavljenim iz preparirane vrtnice in suhega cvetja. Darilo je primerno za vse vesele priložnosti, kot so rojstni dan, obletnica, lep dan, posebni dosežki, diploma, matura, menjava službe, selitev v nov dom …

6. CVETLIČNA PRAVLJICA POD STEKLENO KUPOLO

Trajen cvetlični aranžma v rdeči barvi, shranjen pod stekleno kupolo je prekrasno darilo za prav vse dogodke: rojstni dan, obletnice, posebni dosežki, diploma, matura, menjava službe, selitev v nov dom, poročno darilo,… V kupoli je aranžma s preparirano vrtnico in suhimi dodatki, ki ostane za vedno!

7. UNIKATNI IN VEČNI OKVIR

Suho in preparirano cvetje, zloženo v čudovito celoto za steklom v okvirju, bo s priloženim sporočilom zagotovo predstavljalo dolgotrajen, dragocen spomin.