Blog

DOSTAVA DARIL NA DOM

Preberi
  • Kategorija

    aranžmaji
  • Datum

    14 GEN 2022

 

Se tudi vam kdaj zgodi, da vam zmanjka časa za iskanje popolnega darila, ne želite čakati v dolgi vrsti, oseba kateri podarjate darilo ne živi v vaši bližini ali pa enostavno nimate ideje kaj bi komu podarili? Potem ste na pravem mestu.

V naši spletni trgovinici imamo za vas pripravljena številna presenečenja za vse priložnosti. Trudimo se, da izdelujemo darila, ki narišejo nasmeh na obraz, lepšajo dan, ustvarjajo spomine ter nepozabne trenutke, pa tudi tiste pozornosti, ki lajšajo bolečino.

Dostava na dom še nikoli ni bila enostavnejša! Poleg velike izbire unikatnih in osebnostnih daril, vam darilo po vaši želji tudi zavijemo in poskrbimo, da bo pravočasno prispelo na željeni naslov. Kako? Enostavno! Izbirate lahko med tremi vrstami dostave – osebna dostava (paketek dostavimo sami, osebno), hitra pošta (paket dostavi pošta še isti dan) in GLS (paket dostavi v 24ih urah).

Darila za vaše najdražje in tiste zaljubljene:

Darila, ki so primerna za tiste, ki želijo izkazati svojo ljubezen. Darilo, ki je večno, trajno in ne mine, tako kot ne mine vajina ljubezen.

 

1. BOX OF ROSES "Ljubim te"

2. OKVIR RAD TE IMAM "Ko cvetje spregovori"

2. CVETLIČNA PRAVLJICA POD STEKLENO KUPOLO »Red«

 

 

Darila za naše mamice:

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN ZA VESELJE. PRAVA IN ENA SAMA, ZA VSE ŽIVLJENJE!

Zato si naše mamice zaslužijo le najboljše. Najlepša so darila, ki so narejena iz srca. V naši spletni trgovinici smo za vaše mamice pripravili kar nekaj lepih darilc.

 

1. OKVIR VENČEK "Za najboljšo osebo"

2. BOX OF ROSES "Pomeniš mi vse na svetu"

3. BOX OF ROSES "Nekaj lepega"

Šopki rož za vse priložnosti:

Po šopku rož se dan pozna! ;) S šopkom rožic res ne moramo zgrešiti. Pri nas imamo ogromno izbiro šopkov in prepričani smo, da je med njimi tisti, ki ga iščeš tudi ti.

Izbirate lahko med sezonskimi šopki, ki so v trgovini na voljo le sezonsko, in tistimi stalnimi.

 

1.  ŠOPEK "KARMEN" 

2. ŠOPEK "ILUZIJA"

3. ŠOPEK "MIX TULPA"

Darila za vse ženske: 

Naj bo praznik vsak dan! Pozornosti s katerimi lahko presenetite dekleta in ženske vsak dan ali pa prav na naš praznik - dan žena. Tudi za to priložnost imamo vsako leto pripravljena darilca oziroma pozornosti.

1. BOX OF ROSES "Vse kar potrebuješ je ljubezen"

2. VENČEK "Želim ti ogromno sreče"

3. OKVIR LILA "Ko cvetje spregovori"

Darila za moške: 

Se tudi vi kdaj držite za glavo in nimate ideje kaj bi podarili moškemu? Brez skrbi! Na naši spletni trgovinici smo poskrbeli tudi za fante, moške ... Naj bodo tudi njihova darila unikatna in posebna. Tudi naši moški si zaslužijo, da si za njih vzamemo čas in poiščemo tisto PRAVO darilo - tako kot si oni vzamejo čas za nas.

1. OKVIR "Za najboljšega fanta"

2. DARILO V ŠKATLI "Pivo in cvetje"

3. OKVIR "Vse najboljše"

Darila za okrogle obletnice: 

 

Prišel je rojstni dan, ampak ne kar navaden rojstni dan - okrogla obletnica. Ti je zmanjkalo idej kaj bi podaril/-a? Klikni TUKAJ in si poglej ponudbo, ki jo ponujamo v naši spletni trgovinici.

Darila za penzioniste/penzionistke:

 

Tudi za penzioniste in penzionistke smo pripravili čudovita presenečenja, klikni TUKAJ

Poročna darila:

Ne veste kaj bi mladoporočencema podarili poleg kuverte z denarjem? Brez skrbi, v naši trgovinici se tudi poročno darilo dobi.

1. DARILO "Vajina dvojina"

2. OKVIR MR&MRS "Ko cvetje spregovori"

3. OKVIR PAR "Za vedno"

Sladka darila: 

Za tiste take kot sem jaz - sladkosnede, imamo odličen izbor sladkih presenečenj. Klikni TUKAJ in nekomu privošči razvajanje brbončic in obenem tudi razvajanje ob pogledu na čudovite cvetlične kreacije. Pa naj še kdo reče, da čokolada in rožice ne gredo skupaj. ;)

Darila za naše male zvezdice in sončke:

Tudi za najmlajše smo poskrbeli. Najlepši trenutek je, ko na svet prijoka mali čudež! In ravno ta mali zakladek in seveda tudi njegova mamica in ati, si zaslužijo v tistem trenutku vso pozornost tega sveta. Ker pa vsi vemo, da mlada družinica potrebuje prvih nekaj tednov čas zase, smo pripravili čudovita darilca, ki jih dostavimo na dom ali pa v porodnišnico.

1. OTROŠKI KOMPLET "Mali čudež"

2. TORTICA "Welcome Baby"

3. OKVIR BABY "Plenička"

Božična & novoletna darila: 

Leto se odvrti en, dva, tri in končno pride tisti najlepši čas, ko se umiri narava in se umirimo tudi mi. Pride čas za obdarovanje! Čas, ko je prav, da si zase in za svoje najdražje vzamemo malo več časa in izberemo tisto PRAVO darilo. Za vas vsako leto tudi v naši spletni trgovinici pripravimo darila, ki polepšajo praznični čas.

Poleg šopkov in zgoraj predstavljenih darilc, ki so skrbno pripravljeni, lahko TUKAJ izbirate med številnimi drugimi presenečenji.  Prav tako pa nam lahko sledite na INSTAGRAM profilu in spremljate naše ustvarjanje. Kdo ve, mogoče boste pa ravno vi naslednji, ki ga bomo razveselili. Ali pa boste z našo pomočjo nekoga presenetili vi. Pustimo se presenetiti! 😉