Pogosta vprašanja

 • 1.Kako opravim nakup?

  V zgornjem meniju izberete glavno kategorijo izdelkov, za katere se zanimate in nato izbor še bolj omejite po danih podkategorijah. Pokazali se vam bodo vsi izdelki v izbrani kategoriji.

  S klikom na fotografijo izdelka se vam odpre predstavitvena stran izdelka z vsemi podrobnejšimi informacijami o izdelku. Nato pritisnete gumb »Dodaj v košarico« in artikel bo prestavljen v nakupovalno košarico. Zdaj lahko nadaljujete z nakupom drugih izdelkov ali pa preidete v košarico za dokončanje nakupa.

  Vaše stanje v košarici lahko kadarkoli preverite s klikom na nakupovalno košarico.

  S klikom na »Zaključek nakupa« boste preusmerjeni na stran, kjer izpolnite svoje kontaktne podatke in vse potrebno za zaključek ter oddajo vašega naročila.

  Pri naročilu izdelka v spletni trgovini lahko izberete možnost dostave na domači naslov, katero vam dostavimo z Pošto Slovenije, osebno dostavo ali pa se odločite za brezplačni osebni prevzem v cvetličarni Zvonček, Ulica Viktorja Kejžarja 16, 4270 Jesenice.

  Na izbiro imate plačilo po predračunu, plačilo s kreditnimi karticami Mastercard, Visa, Visa Electron, American Express, Discover, Diners, JCB in Maestro (če vaša plačilna kartica Maestro to omogoča) in plačilo ob prevzemu v cvetličarni.

  Ko izpolnite vse podatke, vse še enkrat pozorno preglejte in pritisnite na črni gumb »oddaj naročilo«.
 • 2.Ali se je za nakup izdelka treba registrirati?

  Registracija ni potrebna, saj lahko nakupujete tudi kot gost, kot registriran uporabnik pa imate določene prednosti (vaš naslov bo v prihodnje shranjen in vam ga ne bo treba ponovno vnesti, obveščeni ste o dodatnih akcijah in novi ponudbi).
 • 3.Kako lahko plačam naročilo?

  V spletni prodajalni trgovina.zvoncek-s.si so omogočeni naslednji načini plačila.

  • Plačilo po ponudbi/predračunu na poslovni račun ponudnika;
  Zvonček-S, d.o.o., Ulica Viktorja Kejžarja 16, 4270 Jesenice,
  odprt pri Banka Intesa Sanpaolo d.d.,
  TRR (IBAN): SI56 1010 0004 5302 584,
  BIC koda: BAKOSI2X.

  • Plačilo s plačilnimi karticami:
  Mastercard, Visa, Visa Electron, American Express, Discover, Diners, JCB in Maestro (če plačnikova plačilna kartica Maestro to omogoča).

  • Plačilo z gotovino ali plačilnimi karticami ob prevzemu v ponudnikovi trgovini:
  Cvetličarna Zvonček na naslovu Ulica Viktorja Kejžarja 16, 4270 Jesenice.
 • 4.Ali je nakupovanje v vaši spletni trgovini varno?

  V naši spletni trgovini uporabljamo ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku ponudnika. Brez skrbi, nakupovanje je 100% varno.
 • 5.Nisem prejel potrditvenega e-maila, kaj naj storim?

  Velikokrat se zgodi, da je potrditveni e-mail v nezaželeni pošti, zato prosim to preverite, v kolikor ga ne najdete, je možnost tudi, da ste vpisali napačen e-mail. Lahko se tudi zgodi, da pride do kakšne napake na strežniku, zato nas kontaktirajte preko e-maila info@zvoncek-s.com ali telefonske številke 04 586 55 60.
 • 6.Plačal sem po predračunu. Ali vam moram poslati kopijo računa?

  Načeloma preverjamo nakazila večkrat dnevno. Lahko pa vseeno pošljete potrdilo, ne bomo nič jezni. 😉
 • 7.Ali lahko naročilo opravim preko telefona?

  Seveda. Radi vidimo, da nas osebno pokličete in naročite izdelke na tel. Št. 04 586 55 60. Po telefonskem dogovoru boste na svoj elektronski naslov prejeli predračun, ki ga poravnate na pošti ali banki. Po plačilu predračuna vam izdelek skreiramo in vam ga pošljemo ali pripeljemo na željen naslov. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji poslovanja.
 • 8.Kaj če sem si premislil glede nakupa?

  Po potrditvi nakupa je preklic možen samo po telefonu najmanj 24 ur pred dnem dostave. Ponudnik z uporabnikom najde najbolj optimalno rešitev za nov nakup, zamenjavo artikla ali pa vračilo zneska v obliki darilnega bona. Gotovine ne vračamo!

  V primeru, da je izdelek že odposlan, preklic nakupa ni možen!
 • 9.Lahko dobim račun na podjetje?

  Seveda! V vašem profilu lahko določite naslovnika, kam naj paket prispe in plačnika (v tem primeru podjetje). Lahko pa v opombe ob naročilu samo pripišite, da želite originalni račun na podjetje, pripišite vse podatke, ki jih potrebujemo – ime in naslov podjetja ter davčno številko. Račun boste tako kot vsi ostali, prejeli na vaš e-mail.
 • 10.Ali šopke pošiljate po Sloveniji?

  Seveda! Vse cvetlične kreacije in vse unikatne izdelke pošiljamo po celotni Sloveniji s Pošto Slovenije. Naj vas ne skrbi, šopki so sveže narejeni, vsak šopek ima vrečko v kateri je voda, da ostane svež dokler ne prispe na željen naslov.
 • 11.Ali dostavljate tudi v sobotah in nedeljah?

  Če želite imeti dostavo v soboto ali nedeljo, morate izbrati našo osebno dostavo!
 • 12.Kaj če mene ali osebe kateri je paket namenjen ne bo doma, ko boste dostavili paket?

  Če paket dostavimo vam, nas lahko prej pokličete in se skupaj dogovorimo za vam ustrezno uro dostave. Če pa paket pošiljate nekomu drugemu in ste izbrali osebno dostavo, je priporočljivo, da se pozanimate, kdaj bo oseba doma.

  Pod vsebino dostave artiklov se razume enkraten obisk na dogovorjenem naslovu. Dostava se razume kot neuspešna, kadar je naslovnik v času dostave na dogovorjenem naslovu nedosegljiv. Prav tako je dostava neuspešna, kadar naslovnika s pomočjo danih podatkov ni mogoče poiskati. Če menite, da dostavljavec potrebuje dodatne informacije za izročitev pošiljke, vas prosimo, da nam to sporočite na mail ali preko telefona.

  Če osebe ni doma, ji pustimo obvestilo/dokazilo o tem, kdaj točno je bila dostava izvršena z napotki prevzema paketa v naši poslovalnici.
 • 13.Ali bo v paketu priložen račun?

  Ker so v naši spletni trgovini izdelki predvsem namenjeni obdarovanju, račun dobite naknadno na vaš e-mail naslov.
 • 14.Ali se lahko doda tudi posvetilo?

  Seveda! Posvetilo lahko dodate na katerikoli izdelek. Izberete lahko vizitko s posebnim pomenom ali pa samo pripišete posvetilo, ki ga napišemo na zadnjo stran naše kartice.
 • 15.Paketa nismo prejeli. Koga naj kontaktiram?

  Če na določen datum, ki ste ga izbrali, še niste prejeli paketa, nas nemudoma obvestite na info@zvoncek-s.com ali na telefonsko številko 04 586 55 60 in pogledali bomo, kje se nahaja vaša pošiljka.
 • 16.Ali imate tudi fizično trgovino?

  Naša mala cvetličarnica je januarja 2021 prešla na malo drugačno obliko poslovanja. Poslujemo preko spleta in preko predhodnega naročila po telefonu ali mailu. Izdelke lahko prevzamete vsak dan v naši poslovalnici med 8:00 in 16:00 uro. Nakupovanje v fizični trgovini ni možno.
 • 17.Ali je možen osebni prevzem naročenega blaga?

  Seveda! V kolikor želite vaše naročilo prevzeti v naši cvetličarni Zvonček, v procesu spletnega naročanja izberite osebni prevzem, ki je brezplačen.
 • 18.Izdelek mi ne ustreza, kako ga lahko vrnem?

  Če gre za sveže cvetje, ni možnosti vračila! Kar se tiče ročnih izdelkov, jih lahko vrnete. Izdelek, ki ne sme biti poškodovan, spremenjen ali uničen, morate dostaviti ali poslati nazaj v roku petih dni od prejetega/dostavljenega izdelka v našo poslovalnico. Vrnjen izdelek nadomestimo, vam pripravimo novega ali pa izročimo darilni bon v vrednosti vašega izdelka, denarja ne vračamo!
 • 19.Imam idejo oz. komentar, mnenje o vaši spletni trgovini. Koga lahko kontaktiram?

  Mnenje in oceno lahko oddate na Googlu (vsakega mnenja smo veseli). Lahko pa nam pišite tudi na e-mail info@zvoncek-s.com in nam zaupajte svojo idejo, komentar ali mnenje! Vaša izkušnja je za nas zelo pomembna. Želimo si, da jo delite z nami.
 • 20.Vprašanja, ki ga iščem ni na seznamu. Na koga se lahko obrnem?

  Če odgovora niste našli, nam pišite na e-mail info@zvoncek-s.com ali nas kontaktirajte na 04 586 55 60 in z veseljem vam bomo pomagali.